Bocuse, Paul : A főzés magasiskolája - institut paul bocuse
Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL250 fotóval illusztrált technikai eljárás.70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.Több mint 1800 étel- és fázisfotó.Részletgazdag leírások.Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁTBÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!"A boldogság a konyhában lakozik."Paul Bocuse
Hasonló könyvek
A befőzés művészete
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsökés zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépé
A főzés magasiskolája - paul bocuse intézet
Szerző: Bocuse, Paul
Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.250 SÉFMÓDSZER BEMU
A befőzés művészete
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsökés zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépé
A főzés öröme
Szerző: Trotter, Charlie
Az autodidakta, rögtönzésre mindig kész séf ritka, mint a fehér holló. Charlie Trotter mesterszakács ihletforrás mindazok számára, akik szeretnek otthon főzni. Trotter televíziós főző
A főzés magasiskolája
- BEVÁSÁROLNI -A bevásárlás megkönynyítésére a részletes alapanyag-ismertetőben képekkel illusztrálva mutatjuk be a legfontosabb hozzávalókat.- ELŐKÉSZÍTENI - A fotók segítségéve
A főzés nagy enciklopédiája
Az előételektől a desszertekig ez a könyv a receptek teljes palettáját kínálja amatőr szakácsok számára. A kötet tartalmából: Közel 700 recept, 12 gazdagon illusztrált fejezetben; Ét