Bocuse, Paul : A főzés magasiskolája - institut paul bocuse

ID: 0000228119
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9786155724565
Megjelenés éve: 2018
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL250 fotóval illusztrált technikai eljárás.70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.Több mint 1800 étel- és fázisfotó.Részletgazdag leírások.Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁTBÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!"A boldogság a konyhában lakozik."Paul Bocuse

Hasonló könyvek

6/9789636895655.jpg

A befőzés művészete

A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsökés zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépé

5/9786155331886.jpg

A főzés magasiskolája - paul bocuse intézet

Szerző: Bocuse, Paul

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.250 SÉFMÓDSZER BEMU

6/9789636895655.jpg

A befőzés művészete

A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsökés zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépé

3/9789633707098.jpg

A főzés öröme

Szerző: Trotter, Charlie

Az autodidakta, rögtönzésre mindig kész séf ritka, mint a fehér holló. Charlie Trotter mesterszakács ihletforrás mindazok számára, akik szeretnek otthon főzni. Trotter televíziós főző

9/963547967X.jpg

A főzés magasiskolája

- BEVÁSÁROLNI -A bevásárlás megkönynyítésére a részletes alapanyag-ismertetőben képekkel illusztrálva mutatjuk be a legfontosabb hozzávalókat.- ELŐKÉSZÍTENI - A fotók segítségéve

2/9633682308.jpg

A főzés nagy enciklopédiája

Az előételektől a desszertekig ez a könyv a receptek teljes palettáját kínálja amatőr szakácsok számára. A kötet tartalmából: Közel 700 recept, 12 gazdagon illusztrált fejezetben; Ét

nopic.jpg7/9633687223.jpg