Trotter, Charlie : A főzés öröme
Az autodidakta, rögtönzésre mindig kész séf ritka, mint a fehér holló. Charlie Trotter mesterszakács ihletforrás mindazok számára, akik szeretnek otthon főzni. Trotter televíziós főzőshow-jában kötetlen stílusú főzőleckék során mutatta be, milyen egyszerűen lehet jó alapanyagokból változatos fogásokat készíteni. Trotter azt az adásonként két receptet teszi közzé, melyeket a sorozat 13 részéhez kreált.
Hasonló könyvek
A befőzés művészete
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsökés zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépé
A főzés öröme
Szerző: Charlie Trotter
Az autodidakta, rögtönzésre mindig kész séf ritka, mint a fehér holló. Charlie Trotter mesterszakács ihletforrás mindazok számára, akik szeretnek otthon főzni. Trotter televíziós főző
A főzés magasiskolája - institut paul bocuse
Szerző: Bocuse, Paul
Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.250 SÉFMÓDSZER BEMUT
A főzés magasiskolája - paul bocuse intézet
Szerző: Bocuse, Paul
Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.250 SÉFMÓDSZER BEMU
A befőzés művészete
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsökés zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépé
A sütés öröme - dr.oetker
Szerző: Dr Oetker
A Dr.Oetker szakácskönyvek között A sütés öröme az egyik legsikeresebb kötet. Számos országba, több nyelven, sok millió példányban jutott el a sütést kedvelőkhöz.A könyv 316 oldalo
A főzés magasiskolája
- BEVÁSÁROLNI -A bevásárlás megkönynyítésére a részletes alapanyag-ismertetőben képekkel illusztrálva mutatjuk be a legfontosabb hozzávalókat.- ELŐKÉSZÍTENI - A fotók segítségéve