Lénárt Gitta : Ünnepi akciós lénárt gitta könyvcsomag!
Az ünnepek megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van. Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét nyújtja.A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra.
Hasonló könyvek
élő édességek ii.
Szerző: Lénárt Gitta
Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?Csupa nyersből?De hát ez finom! Persze, hogy finom!Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb ..
ünnepi akciós lénárt gitta könyvcsomag!
Szerző: Lénárt Gitta
Az ünnepek megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások ör
élő ételek ünnepnapokra
Szerző: Lénárt Gitta
Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. L
élő aszalványok könyve
Szerző: Lénárt Gitta
A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket
Él? édességek ii.
Szerző: Lénárt Gitta
Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?Csupa nyersből?De hát ez finom! Persze, hogy finom!Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb ..
Él? ételek ünnepnapokra
Szerző: Lénárt Gitta
Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. L
Szivárvány szakácskönyv
Szerző: Lénárt Gitta
A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jele
Él? aszalványok könyve
Szerző: Lénárt Gitta
A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket