Lénárt Gitta : élő aszalványok könyve

ID: 0280960100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789632912325
Megjelenés éve: 2014
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers? A legnagyobb sikert az aszalt és a friss zöldségek, gyümölcsök kombinációi aratják. Így született a nyers pizza, ahol a magokból és zöldségekből alkotott ropogós, fűszeres aszalt alapot különböző szószokkal, zöldségkel és magsajttal gazdagítjuk. Vendégeink körében biztos siker a nyers torta, az aszalt tortaalapból, krémes töltelékből és gyümölcsökből álló finomságokat a vonalaikat óvók is lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatják.A konyhaművészetnek ebben az ágában talán még hangsúlyosabban érvényesül a szakács kreativitása. Lénárt Gitta kedvenc receptjei közül válogatott, amelyekkel bátran bővíthetjük otthoni menüválasztékunkat. Az aszalványok könyve nagy segítség a nyerskonyha mellett elkötelezett olvasóknak, a glutén, szója és állat

Hasonló könyvek

2/9789632913988.jpg

élő édességek ii.

Szerző: Lénárt Gitta

Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?Csupa nyersből?„De hát ez finom!” Persze, hogy finom!Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb ..

3/5996573521583.jpg

élő ételek ünnepnapokra - öröknaptár

Szerző: Lénárt Gitta

A naptárhoz csúszkát adunk ajándékba.A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet ..

2/9789632912479.jpg

Szivárvány szakácskönyv

Szerző: Lénárt Gitta

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jele

2/9789632912639.jpg

élő ételek ünnepnapokra

Szerző: Lénárt Gitta

Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. L

2/9789632911496.jpg

élő italok könyve - lúgosító smoothie receptekkel

Szerző: Lénárt Gitta

A smoothie nevet mind hallottuk már, kapni lehet minden nagyobb bevásárlóközpontban, ám kevesen tudják, hogy valójában mit is takar ez a név. A nyers vagy élő italokat hívjuk így, amik m

2/9789632913988.jpg

Él? édességek ii.

Szerző: Lénárt Gitta

Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?Csupa nyersből?„De hát ez finom!” Persze, hogy finom!Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb ..

2/9789632912325.jpg

Él? aszalványok könyve

Szerző: Lénárt Gitta

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket

2/9789632911496.jpg

Él? italok könyve - lúgosító smoothie receptekkel

Szerző: Lénárt Gitta

A smoothie nevet mind hallottuk már, kapni lehet minden nagyobb bevásárlóközpontban, ám kevesen tudják, hogy valójában mit is takar ez a név. A nyers vagy élő italokat hívjuk így, amik m