Lénárt Gitta : Él? növényi sajtok, tejek - nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

ID: 0000218290
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789632913131
Megjelenés éve: 2017
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg „üres” kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás – ötlet hiányában – gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás szakértőjének új „élő” könyve ezúttal a növényi tejek, sajtok és túrófélék

Hasonló könyvek

2/9789632913988.jpg

élő édességek ii.

Szerző: Lénárt Gitta

Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?Csupa nyersből?„De hát ez finom!” Persze, hogy finom!Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb ..

2/9789632912325.jpg

élő aszalványok könyve

Szerző: Lénárt Gitta

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket

2/9789632913988.jpg

Él? édességek ii.

Szerző: Lénárt Gitta

Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?Csupa nyersből?„De hát ez finom!” Persze, hogy finom!Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb ..

3/5996573521583.jpg

Él? ételek ünnepnapokra - öröknaptár

Szerző: Lénárt Gitta

A naptárhoz csúszkát adunk ajándékba.A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet ..

2/9789632912639.jpg

Él? ételek ünnepnapokra

Szerző: Lénárt Gitta

Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. L

2/9789632912479.jpg

Szivárvány szakácskönyv

Szerző: Lénárt Gitta

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jele

2/9789632912325.jpg

Él? aszalványok könyve

Szerző: Lénárt Gitta

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket

2/9789632913438.jpg

Él? édességek könyve - átdolg. kiadás

Szerző: Lénárt Gitta

Lénárt Gitta a 2010-ben megjelent első, nagy sikerű kötete, az Élő ételek könyve néhány hét alatt a toplisták élére került, a szerzőt kiállításokra, bemutatókra és televíziós s