Oliver, Jamie : Jamie magazin - 2016/2. április
Március a megnyugvás hónapja: a rügyező bokrok, a virágzó fák és az életre kelő kiskertek tévedhetetlenül jelzik a hidegbe belefásult lelkünknek, hogy hál' istennek megint nem marad el a tavasz. Húsvéti receptajánlataink között nemcsak a hagyományos, sonkás ételekre gondoltunk, hanem az édességekre is, és az is látszik, hogy igaziból már a nyáron jár az eszünk: bemutatjuk a forró, rumban úszó Barbadost.
Hasonló könyvek
Jamie magazin - 2016/4. június
Szerző: Oliver, Jamie
A legjobb olasz ételekÉs megint Olaszország... Minden nemzet konyhaművészetének megvannak a maga erényei, és mindenkinek megvan a kedvence, de hogy az olasz konyha minden rangsorban ott van a
Jamie magazin - 2016/1. március
Szerző: Oliver, Jamie
A Jamie Magazin a legizgalmasabb magyar és nemzetközi receptek mellett gasztronómiai érdekességekkel és hasznos életmódtanácsokkal jelentkezik évente tízszer.A világsikerű, 45 országban, ..
Jamie magazin 4. - 2015/4. július
Szerző: Oliver, Jamie
Most mindent megtudhatunk az olasz konyháról, aminek Jamie köztudottan nagy rajongója és szakértője. Tészta, pizza, saláták, sajt, csirke, édességek, utazás: mindez átitatva az olasz kre
Jamie magazin 3. - 2015/3. június
Szerző: Oliver, Jamie
A Jamie Magazin a legizgalmasabb magyar és nemzetközi receptek mellett gasztronómiai érdekességekkel és hasznos életmódtanácsokkal jelentkezik évente tízszer. A világsikerű, 45 országban