Róka Ildikó : Sült tészták - herőke és a többiek

ID: 0000173996
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789633541241
Megjelenés éve: 2013
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A kilencedik kötetben összegyűjtöttük az olajban, zsírban sült tészták receptjeit. Elsőre rögtön a fánkokat, és milyen sok különlegességet találhatnak köztük! Túrós, mákos, bodzás, sőt, sonkával töltött is készülhet belőle. Aztán a palacsinták. Kelten, vagy csak hagyományosan, de velővel, rántva, vagy akár kaprosan is. A vidéki ételek gazdagságát bizonyítja a pacsa, a smorni, a perec, a herőke, és egy igazi ünnepi ritkaság, a boldogi nagyrózsa. Tájegységenként változó szokások, őseinktől ránk maradt receptek, amelyeket ma is érdemes kipróbálni! Kellemes időtöltést az olvasáshoz, aztán irány a konyha, süssenek valami finomat!

Hasonló könyvek

3/9789633541234.jpg

Boros ételek - hólabda és a többiek

Szerző: Róka Ildikó

A nyolcadik kötetben összegyűjtöttük a boros ételek receptjeit. Sok finomság készülhet borral, akár úgy, hogy a legfontosabb hozzávaló, mint a borlevesnél. Sok esetben tartalmas fogások ..

3/9789633541265.jpg

Húsvéti ételek - cicvara és a többiek

Szerző: Róka Ildikó

A hatodik kötetben húsvétra ajánlunk hagyományos ételeket. Ezek mindegyike különlegesség. Hallottak már a kukólevesről, a pónénáról, vagy a cicvaráról? Készítettek tojáspörkölte

3/9789633541258.jpg

Diós ételek - darunyak és a többiek

Szerző: Róka Ildikó

A tizedik kötetben összegyűjtöttük a diós ételeket. Egészséges, és sokoldalúan felhasználható, kiváltképp süteményekben. Az Ízőrzők forgatása során sok különlegességgel talál

nopic.jpg2/100000217584.jpg
3/9789633541258.jpg

Diós ételek - darunyak és a többiek

Szerző: Róka Ildikó

A tizedik kötetben összegyűjtöttük a diós ételeket. Egészséges, és sokoldalúan felhasználható, kiváltképp süteményekben. Az Ízőrzők forgatása során sok különlegességgel talál

3/9789633541234.jpg

Boros ételek - hólabda és a többiek

Szerző: Róka Ildikó

A nyolcadik kötetben összegyűjtöttük a boros ételek receptjeit. Sok finomság készülhet borral, akár úgy, hogy a legfontosabb hozzávaló, mint a borlevesnél. Sok esetben tartalmas fogások ..

3/9789633541265.jpg

Húsvéti ételek - cicvara és a többiek

Szerző: Róka Ildikó

A hatodik kötetben húsvétra ajánlunk hagyományos ételeket. Ezek mindegyike különlegesség. Hallottak már a kukólevesről, a pónénáról, vagy a cicvaráról? Készítettek tojáspörkölte

3/9789633541180.jpg

Édes kelt tészták, kalácsok - tökös béles és a többiek

Szerző: Róka Ildikó

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 3. kötete.Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt „Ízőrzők”című televíziós ismeretterjesztő so