Róka Ildikó : Édes kelt tészták, kalácsok - tökös béles és a többiek
Ízőrzők szakácskönyvsorozat 3. kötete.Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt Ízőrzőkcímű televíziós ismeretterjesztő sorozat. Az ország legügyesebb háziasszonyaitól és házigazdáitól könnyen kedvet kaphatnak, hogy meglepjék családjukat, barátaikat a régi idők felejthetetlen ízeivel. Vendégváró falatok, egyszerű, gyorsan elkészíthető, ízletes ételek, helyi különlegességek, hasznos tanácsok egyaránt helyet kapnak a könyvekbenA harmadik kötetben az édes kelt tészták legjavából gyűjtöttünk össze egy szép, színes, illatos csokorra valót. A legegyszerűbb, ősi ételtől, a vízen kullogótól, a kapros-túrós lepényen át az ünnepek százrétű kalácsáig sok-sok ennivaló érdekességet találnak a könyvben.
Hasonló könyvek
Diós ételek - darunyak és a többiek
Szerző: Róka Ildikó
A tizedik kötetben összegyűjtöttük a diós ételeket. Egészséges, és sokoldalúan felhasználható, kiváltképp süteményekben. Az Ízőrzők forgatása során sok különlegességgel talál
Sült tészták - herőke és a többiek
Szerző: Róka Ildikó
A kilencedik kötetben összegyűjtöttük az olajban, zsírban sült tészták receptjeit. Elsőre rögtön a fánkokat, és milyen sok különlegességet találhatnak köztük! Túrós, mákos, bodz
Boros ételek - hólabda és a többiek
Szerző: Róka Ildikó
A nyolcadik kötetben összegyűjtöttük a boros ételek receptjeit. Sok finomság készülhet borral, akár úgy, hogy a legfontosabb hozzávaló, mint a borlevesnél. Sok esetben tartalmas fogások ..
Húsvéti ételek - cicvara és a többiek
Szerző: Róka Ildikó
A hatodik kötetben húsvétra ajánlunk hagyományos ételeket. Ezek mindegyike különlegesség. Hallottak már a kukólevesről, a pónénáról, vagy a cicvaráról? Készítettek tojáspörkölte