Lénárt Gitta : Lúgosítás élő ételekkel - átállás 4 lépésben

ID: 0000173362
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789639569706
Megjelenés éve: 2013
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása. Lénárt Gitta legújabb könyvében 4 lépésre bontott, részletes programot nyújt olvasóinak, akik testük öngyógyító és önfenntartó erőit aktivizálva szeretnének átállni a lúgosító étrendre. A folyamatot a nyers konyha fotókkal gazdagon illusztrált, legfinomabb receptjeivel támogatja.Szerencsére egyre több ember ismeri fel, hogy az életmód szoros összefüggésben áll az egészségünkkel, és sejtjeink csak akkor boldogok, ha megfelelő üzemanyaggal tápláljuk őket. És mi a legmegfelelőbb üzemanyag? Ami természetes, tápegész, ahogy a természet létrehozta, a nap megérlelte: zöldségek, gyümölcsök, magok, csírák, friss hajtások."Kedves Olvasó, ha szeretné saját kezébe venni egészsége alakulását, kérem, tartson velem, kövessen a könyvben leírt program végrehajtásában. Ismerje meg a hagyományos – savasító – étrend alternatívájaként kínált természetes, bázikus étrend alapanyagait, ételkészítési eljárásait! Lépésről lépésre bővítse ki étrendjét finomabbná

Hasonló könyvek

2/9789632913988.jpg

élő édességek ii.

Szerző: Lénárt Gitta

Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?Csupa nyersből?„De hát ez finom!” Persze, hogy finom!Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb ..

3/5996573521583.jpg

élő ételek ünnepnapokra - öröknaptár

Szerző: Lénárt Gitta

A naptárhoz csúszkát adunk ajándékba.A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet ..

2/9789632912639.jpg

élő ételek ünnepnapokra

Szerző: Lénárt Gitta

Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. L

2/9789632912325.jpg

élő aszalványok könyve

Szerző: Lénárt Gitta

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket

2/9789632913988.jpg

Él? édességek ii.

Szerző: Lénárt Gitta

Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?Csupa nyersből?„De hát ez finom!” Persze, hogy finom!Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb ..

2/9789632912639.jpg

Él? ételek ünnepnapokra

Szerző: Lénárt Gitta

Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. L

2/9789632912479.jpg

Szivárvány szakácskönyv

Szerző: Lénárt Gitta

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jele

2/9789632912325.jpg

Él? aszalványok könyve

Szerző: Lénárt Gitta

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket