Halász István : Európa és a világ ízei magyarul - halász istván eredeti rece

ID: 0000118510
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789638734556
Megjelenés éve: 2008
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Ennek a könyvnek ugyanaz a célja, mint www.mitfozzunkma.hu internetes oldal Hei autentikus című rovatának, vagyis: „megnézünk egy távoli (vagy közeli) országból származó receptet úgy, ahogyan azt az ott élők készítik. Ez egy recept. A másikban megnézzük azt, hogyan készül ez nálunk. Mi azt mondjuk: Európa és a világ ízei magyarul. Ez ennek a könyvsorozatnak a címe is, de eljött az idő, hogy külön kötetben kapjanak helyet ezek a receptek. Lehet ezt úgy is nevezni, hogy fúziós konyha. Mi azt tartjuk: gyakorlati tudományról van szó, és a végeredmény a lényeg, a konyhában ugyanis semmi sem az elnevezésen múlik. Próbára fel: a tapasztalokra pedig nagyon kíváncsiak vagyunk. Ha sikerült, akkor azért, ha, nem akkor azért. Az egyikhez gratuláció jár, a másikhoz segítség. Mert a konyhában is igaz: ismétlés a tudás anyja."

Hasonló könyvek

9/9789639824386.jpg

A titkok városa

Szerző: Halász István

A sárospataki szerző versei a hegyaljai táj, a vallásos családi légkört idéző gyermekkor, a Patak régmúltját őrző emlékek hangulatából táplálkoznak. Költői arcélét, témáit, ve

8/9789638734563.jpg

Kedvenc egytálételeim - halász istván eredeti receptjei

Szerző: Halász István

Vannak olyan napok, amikor nincs kedvünk, vagy nincs időnk két-három vagy akár négyfogásos edédet, vacsorát készíteni. Erre is van megoldás: ebben a kötetben gazdag egytálételeket tal

9/9789639824386.jpg

A titkok városa

Szerző: Halász István

A sárospataki szerző versei a hegyaljai táj, a vallásos családi légkört idéző gyermekkor, a Patak régmúltját őrző emlékek hangulatából táplálkoznak. Költői arcélét, témáit, ve