Gergelyné Varga Edit : Edit néni szakácskönyve

ID: 0405050100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9639442686
Megjelenés éve: 2006
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Az utóbbi 10-15 évben sokat változtak étkezési szokásaink.Nyitottabbá váltunk, megismertük más népek ízeit, és jobban odafigyelünk egészségünkre is. De a pozitív változások ellenére szívesen csökkentjük az ételek elkészítésére szánt időnket. Ezekhez a megváltozott igényekhez alakítottuk ki receptgyűjteményünk kínálatát. Ezért a kötetben a legnagyobb szerepet az ízletes,változatos, gyorsan elkészíthető ételek kapták.Kínálatunkkal az evés élvezetét kívánjuk nyújtani azoknak is, akik vigyáznak vonalaikra. De természetesen a hagyományos konyha, a magyaros ételek receptjeit sem mellőztük a könyvben.

Hasonló könyvek

1/9789631353273.jpg

Almás szakácskönyv

Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..

nopic.jpg2/9789632380650.jpg
2/9639442686.jpg

Edit néni szakácskönyve

Szerző: Gergelyné Varga Edit

Az utóbbi 10-15 évben sokat változtak étkezési szokásaink.Nyitottabbá váltunk, megismertük más népek ízeit, és jobban odafigyelünk egészségünkre is. De a pozitív változások ellené

9/9639409519.jpg

Babaszakácskönyv

Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság…

9/9789639552418.jpg

Szakácskönyv

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu

1/9789631353273.jpg

Almás szakácskönyv

Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..

4/9638624764.jpg

Halak szakácskönyve

A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta

nopic.jpg5/963747540X.jpg