Gergelyné Varga Edit : Edit néni szakácskönyve
Az utóbbi 10-15 évben sokat változtak étkezési szokásaink.Nyitottabbá váltunk, megismertük más népek ízeit, és jobban odafigyelünk egészségünkre is. De a pozitív változások ellenére szívesen csökkentjük az ételek elkészítésére szánt időnket. Ezekhez a megváltozott igényekhez alakítottuk ki receptgyűjteményünk kínálatát. Ezért a kötetben a legnagyobb szerepet az ízletes,változatos, gyorsan elkészíthető ételek kapták.Kínálatunkkal az evés élvezetét kívánjuk nyújtani azoknak is, akik vigyáznak vonalaikra. De természetesen a hagyományos konyha, a magyaros ételek receptjeit sem mellőztük a könyvben.
Hasonló könyvek
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Edit néni szakácskönyve
Szerző: Gergelyné Varga Edit
Az utóbbi 10-15 évben sokat változtak étkezési szokásaink.Nyitottabbá váltunk, megismertük más népek ízeit, és jobban odafigyelünk egészségünkre is. De a pozitív változások ellené
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Halak szakácskönyve
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta