Dr.winkler Gábor-Gézsi Andrásné-Dr.baran : Gasztronómiai világkalauz

ID: 0308810100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789639914377
Megjelenés éve: 2013
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Első olvasásra tán meghökkentő cím. De valóban az-e?-A könyv orvos szerzői képzeletbeli kulturális-kulináris kalandozásuk során számos nép gasztronómiájával és gasztrokultúrájával, jellegzetes ételeivel és a fogyasztásukkal kapcsolatos szokásokkal és hagyományokkal ismertetik meg az Olvasót. -Az olvasmányos és tartalmas leírásokat táplálkozás-élettani ismeretek is kiegészítik, ezzel segítve azon olvasókat, akik az ételekről tudni szeretnék, hogy mit fogyaszthatnak el úgy, hogy fittek és egészségesek legyenek. -A dietetikus társszerző a receptleírásoknál tömör tanácsokkal látja el a fogyókúrázókat, a cukorbetegeket és a lisztérzékenyeket, megjelölve a helyettesítési lehetőségeket az energiatartalomban vagy összetételben.-A több, mint 3oo receptleírást számos színes fotó illusztrálja, ezzel is könnyítve az ételek otthoni elkészítésére készülőket. A szerzők célja, hogy kedvet hozzanak különböző népek konyhájának felkereséséhez, és rávilágítsanak, hogy az étrendi előírások betartására szo

Hasonló könyvek

0/9786150068220.jpg

Házi sör kalauz

Szerző: Kóczán Bálint

Egy 148 oldalas, színvonalas fotókkal gazdagon illusztrált, hiánypótló kiadvány. A kötet leírja a sör és az emberiség kapcsolatát, részletesen bemutatja a házi sörkészítési folyama

2/9789632516981.jpg

Edd körbe a világot!

Talán túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy van két dolog a világon, amit mindenki szeret: szép helyekre utazni és finomakat enni. Könyvük szubjektív válogatást tartalmaz a világ nemzetei

9/9789639914377.jpg

Gasztronómiai világkalauz

Szerző: Dr.winkler Gábor-gézsi Andrásné-dr.baran

Első olvasásra tán meghökkentő cím. De valóban az-e?-A könyv orvos szerzői képzeletbeli kulturális-kulináris kalandozásuk során számos nép gasztronómiájával és gasztrokultúrájáv

9/9789639973237.jpg

Larousse gasztronómiai lexikon

A Larousse gasztronómiai enciklopédia 1938-ban jelent meg először, és azóta a kulináris ismeretek első számú forrásának számít. Nem szakácskönyv, hiszen 4000 szócikkében minden megta

4/9639384311.jpg

Koktélvilág

A világ leghíresebb koktélreceptjei;Több mint 100 keverési ötlet a világ minden tájáról, minden ízvilágban, alkohollal és anélkül;Tudnivalók a házibár alapfelszereléséről, a megfe

2/9630942804.jpg

Sajtok világa

Vajon milyen is a sajtok világa? Azt mindenki tudja, hogy a sajt tejből készül, de hogy miképpen lesz a tejből sok száz sajtféleség, s hogyan jöttek rá a sajtkészítés módjára, arról n

nopic.jpg2/9631962418.jpg

Az olimpia világa

Szerző: 56556