Dale Pinnock : Gyógyító konyha - a szakácsdoktor receptjei
Dale Pinnock, az ismert angol gyógyszakács és táplálkozástudományi szakértő eredeti módon vizsgálja a kapcsolatot a konyha és az egészség között. Könyvében külön fejezetet szentel az alapvető élelmiszerek, a zöldségek, gyümölcsök, húsok, tejtermékek, fűszerek összetételének, és az emberi szervezet működésére gyakorolt hatásának, külön fejezetet pedig az étkezéssel, étrenddel befolyásolható vagy gyógyítható betegségek bemutatásának. Könnyen áttekinthető, lexikonszerűen használható ismertetéseihez különleges receptek sokasága társul, melyek összetételüknél fogva jótékony hatással lehetnek a beteg, legyengült, fáradt szervezetre. A szerző vallja, hogy a gondosan és tudatosan megtervezett étrenddel sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért. Receptjei a szó egészségügyi és gasztronómiai értelmében is gyógyító hatásúak.
Hasonló könyvek
Gyógyító konyha 2. - egészséges mindennapok
Szerző: Dale Pinnock
A tévéből is ismert szakácsdoktor, Dale Pinnock egy sor vadonatúj, egyszerű, ízletes recepttel tér vissza, amik élvezetessé teszik az egészséges étkezést. Könyvében hétköznapi helyze
691 recept
Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hízlaló ételek elkészítéséhez. Hogy Ön könnyebben megtalálja azokat az ételeket, amelyek életkorának, testsú
Tahó konyha
Tudjuk, hogy amúgy Téged is érdekel, mi a francot eszel, csak közben az egész olyan bonyolult, meg drága... Jó, hát ennek nem dőlünk be, és Neked sem kéne! Ígérjük, mi nem fogunk minden
Gyógyító konyha - a szakácsdoktor receptjei
Szerző: Pinnock, Dale
Dale Pinnock, az ismert angol gyógyszakács és táplálkozástudományi szakértő eredeti módon vizsgálja a kapcsolatot a konyha és az egészség között. Könyvében külön fejezetet szentel
Zsidó konyha
Könyvünk legtöbb receptje a közép- és kelet-európai régióból való. Számos fogás érdekes és ízletes kiegészítője lehet azon olvasóink étrendjének is, akik először találkoznak e ..
Mexikói konyha
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept.Színpompás és csípős előétetek, apró falatok és fogások. Fűszeres töltött tortillák, színes levesek, gazdagon ízesített h