Kárai Dávid : 50 édesség - amit el kell készítened
Kárai Dávid az ízHUSZÁR blog alapító szerzője és az ország legnépszerűbb receptoldalának ésgasztromagazinjának, a NoSaltynak a főszerkesztője. Könyve emblematikus receptek gyűjteménye. Olyandesszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni a klasszikusoktól kezdve, mint a zserbó,a mézeskalács vagy a palacsinta, egészen a tökéletes, házi készítésű macaronig vagy az indiai kedvencig, agulab jamunig.
Hasonló könyvek
Házikoszt - az otthonfőzés művészete
Szerző: Kárai Dávid
E Z A K Ö N Y V N E K E D S Z Ó LNeked, aki a reggeli rohanásban inkább beéri egy kávéval, valódi reggeli helyett. Neked, aki nem akar minden nap a menzán ebédelni. Neked, aki munka utá
Házikoszt - az otthonfőzés művészete
Szerző: Kárai Dávid
E Z A K Ö N Y V N E K E D S Z Ó LNeked, aki a reggeli rohanásban inkább beéri egy kávéval, valódi reggeli helyett. Neked, aki nem akar minden nap a menzán ebédelni. Neked, aki munka utá
50 édesség - amit el kell készítened
Szerző: Kárai Dávid
Kárai Dávid az ízHUSZÁR blog alapító szerzője és az ország legnépszerűbb receptoldalának ésgasztromagazinjának, a NoSaltynak a főszerkesztője. Könyve emblematikus receptek gyűjtemén