Bezselics Ildikó : Magok a konyhában - hüvelyesek

ID: 0213090100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9786155417160
Megjelenés éve: 2016
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A MAGOK A KONYHÁBAN könyvsorozat a tudatos táplálkozás fontosalappilléreit, a hüvelyeseket, az olajos magvakat és a gabonaféléket,illetve „álgabonákat” helyezi új megvilágításba. Kiegyensúlyozott ve-getáriánus étrend nem képzelhető el nélkülük, emellett fontos ösz-szetevői a cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenvedők,a laktóz- vagy gluténmentes étrendet követők diétájának is.Ennek ellenére mindhárom könyvben szerepelnek húsos fogások,hiszen az egészséges étrend nem a húst mellőzők kiváltsága, nem kellfeltétlenül lemondani róla. Az egyes alapanyagok természetes gyógyí-tó hatásának tudatos alkalmazásával egyéni szinten meg tudjuk terem-teni táplálkozásunk egyensúlyát, mely jól-létünk, egészségünk alapja.Ehhez nyújt útmutatást a készülő háromrészes sorozat, melynek elsőkötete a hüvelyesek szerepét tisztázza az egészséges táplálkozásban.

Hasonló könyvek

2/9789632932880.jpg

Receptek a két cica konyhájából - szakácskönyv -

Szerző: Bezselics Ildikó

A Két cica konyhája népszerű gasztrobloggerének első, rendhagyó szakácskönyve anyáknak és lányaiknak, azoknak, akik most ismerkednek a gasztronómia alapjaival, és persze haladó konyham

5/9786155417160.jpg

Magok a konyhában - hüvelyesek

Szerző: Bezselics Ildikó

A MAGOK A KONYHÁBAN könyvsorozat a tudatos táplálkozás fontosalappilléreit, a hüvelyeseket, az olajos magvakat és a gabonaféléket,illetve „álgabonákat” helyezi új megvilágításba. Kie

2/9789632932880.jpg

Receptek a két cica konyhájából - szakácskönyv -

Szerző: Bezselics Ildikó

A Két cica konyhája népszerű gasztrobloggerének első, rendhagyó szakácskönyve anyáknak és lányaiknak, azoknak, akik most ismerkednek a gasztronómia alapjaival, és persze haladó konyham