Yotam - scully Ottolenghi : Nopi szakácskönyv

ID: 0138540100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789634064770
Megjelenés éve: 2017
Állapot: Új könyv
A könyv ára: 5691 Ft
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Yotam Ottolenghi világszerte ünnepelt izraeli-brit séf, a modern gasztronómia ismert képviselője. Sikeres londoni delikáteszüzletei mellett 2011-ben nyitotta meg a Sohóban a NOPI éttermet, amely rövid idő alatt a brit főváros kultikus helye lett. Ottolenghi szakácsművészetében felismerhetők izraeli gyökerei, a NOPI-ban a maláj-ausztrál Ramael Scully konyhafőnökkel együtt alkotják meg a rafinált és ízletes, keleti és ázsiai hatásokról árulkodó recepteket. A könyv az ízek és aromák lenyűgöző gazdagságát kínálva több mint 100 receptet mutat be az étterem konyhájából, olyanokat, mint a csípős-savanykás görögdinnyeleves, a sütőtök gyömbéres paradicsommal és zöld citromos joghurttal, a sült kacsamell mogyorós sörvajjal, vörös quinoával és gombával, vagy épp a szumákos Martini. A gyönyörű fotókkal illusztrált, elegáns kötet tökéletes ajándék a gasztronómia, a szép szakácskönyvek vagy akár az új receptváltozatok rajongói számára.

Hasonló könyvek

2/9789732611531.jpg

Kolozsvári szakácskönyv

A Kriterion Konyha sorozatunk részeként jelent meg ismét a 110 éves receptkönyv.Természetesen a kötet, minthogy az eredeti kiadvánnyal való minél nagyobb hasonlóságra törekedett, nem zár

0/9789630981521.jpg

Rosenstein szakácskönyv

"„Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. Magam a hagyományos vendéglátásban érzem otthon magam, a hagyományos ételeket és ízeket képviselem. Persze tudom, haladni ke

1/9789631353273.jpg

Almás szakácskönyv

Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..

nopic.jpg2/9789632380650.jpg
9/9639409519.jpg

Babaszakácskönyv

Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság…

9/9789639552418.jpg

Szakácskönyv

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu

1/9789631353273.jpg

Almás szakácskönyv

Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..

nopic.jpg5/963747540X.jpg