Tutsek Anna : Katóka szakácskönyve

ID: 0129310100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9786155797088
Megjelenés éve: 2018
Állapot: Új könyv
A könyv ára: 2755 Ft
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

,,A Katóka szakácskönyve tulajdonképpen azoknak a cikkeknek gyűjteményéből való, amelyekben Katóka, a páratlan jó kis gazdasszony szívesen készséggel ismertette meg az ő kis barátnőivel a főzésnek és a gazdasszonykodásnak mindenféle csínját-bínját, amelyet az ő mindentudó nagyanyuskájától tanult.Hogy tehát minden recept, ami itt benne foglaltatik, megbízható és kipróbált, amely után el lehetkészíteni mindent, arról kezeskedik a jó öreg nagyanyus és Katóka, aki csakis azt gyűjtötte össze és írta le, amiről biztosan tudta, hogy jó.",,S ha a Katóka leírásai szerint készítik, egészen bizonyos, hogy jól is sikerül! "(Tutsek Anna)Jelen mű az 1913-as teljes könyv hasonmás kiadása.

Hasonló könyvek

1/9789631353273.jpg

Almás szakácskönyv

Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..

5/9786155797088.jpg

Katóka szakácskönyve

Szerző: Tutsek Anna

,,A Katóka szakácskönyve tulajdonképpen azoknak a cikkeknek gyűjteményéből való, amelyekben Katóka, a páratlan jó kis gazdasszony szívesen készséggel ismertette meg az ő kis barátnői

nopic.jpg2/9789632380650.jpg
nopic.jpg1/100000103413.jpg
9/9639409519.jpg

Babaszakácskönyv

Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság…

9/9789639552418.jpg

Szakácskönyv

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu

4/9638624764.jpg

Halak szakácskönyve

A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta

nopic.jpg5/963747540X.jpg