Annabel Karmel : Blw szakácskönyv
A legtöbb édesanya puha pürékkel és a kanál használatával kezdi a hozzátáplálást. Napjainkban azonban egy másik, a baba igényei felől közelítő módszer, a BLW is egyre népszerűbb. Annabel Karmel több mint 25 éve segíti a szülőket ötletes és könnyen elkészíthető receptjeivel. Legújabb, BLW szakácskönyv című könyvében az igény szerinti elválasztás rugalmas formáját kínálja, és arra biztatja a szülőket, hogy engedjék a gyermeket egyedül étkezni. A ropogós, darabos falatkák receptjeit tartalmazó gyűjtemény útmutatóként szolgál mindazoknak, akik kizárólag a BLW-t szeretnék alkalmazni, de a szerző hazánkban is nagysikerű, Babaétrend és Pürékorszak című könyveinek kiegészítőjeként is jól használható.Annabel Karmel a mai napig Nagy-Britannia első számú babaétrend-szakértője. Több mint húsz sikerkönyv szerzője, aki maga is háromgyermekes édesanya. 1991-óta segíti munkájával a családokat abban, hogy soha ne fogyjanak ki az ízletes és tápláló receptekből.
Hasonló könyvek
Rosenstein szakácskönyv
"Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. Magam a hagyományos vendéglátásban érzem otthon magam, a hagyományos ételeket és ízeket képviselem. Persze tudom, haladni ke
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Gundel szakácskönyv
A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyisége
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..