
Williams-sonoma : Évszakok konyhája
A receptek mellett nagyszerű fotók segítenek a választásban és adnak ötleteket a tálaláshoz.Az évszakonként csoportosított receptek között lapozgatva számos jó tanácsra és technikai fogásra bukkanhatunk.Az év bármely időszakát, bármely napját ünnepivé varázsolhatjuk, ha a természet gazdag tárházából könnyen elkészíthető, finom ételekkel lepjük meg családunkat vagy vendégeinket. Olyan tavaszi különlegességekkel például, mint a Borsókrémleves citromos tejszínnel, a Sült báránycomb mentaszósszal, az Erdeigomba ragu és a Fehércsokoládé hab eperrel; vagy olyan nyári kedvencekkel, mint a Hosszúmetélt sárga paradicsommal és morzsával, a Kardhalszelet mangóval és csípős avokádómártással, a Csípős grillezett kukorica vagy a Szedres baracktorta. Aztán következnek az őszi finomságok, a Tökleves pirított diós vajjal, az Omlós lazac pikáns lencsével, a Magvas piláf vörös áfonyával és fenyőmandulával, valamint a Fejtetőre állított körtés mézeskalács; majd végül, de nem utolsósorban az olyan szívmele
Hasonló könyvek
Tahó konyha
Tudjuk, hogy amúgy Téged is érdekel, mi a francot eszel, csak közben az egész olyan bonyolult, meg drága... Jó, hát ennek nem dőlünk be, és Neked sem kéne! Ígérjük, mi nem fogunk minden
Évszakok konyhája - szakácskönyv a családnak
Szerző: Bodensteiner, Susanne-kittler, Martina-s
Tavasz, nyár, ősz és tél - fedezze fel minden évszak slágereit. 250 könnyen elkészíthető, kipróbált és ízletes receptötlet hétköznapokra és ünnepekre. Az idénygyümölcsök és -z
Zsidó konyha
Könyvünk legtöbb receptje a közép- és kelet-európai régióból való. Számos fogás érdekes és ízletes kiegészítője lehet azon olvasóink étrendjének is, akik először találkoznak e ..
Indiai konyha
Mesésen finom, gazdag és fűszeres, kipróbált fogások.
Thai konyha
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. A thai konyha ízeiben a sok száz éves hagyomány a környező országok hatásaival keveredik. E könyvben igazán hiteles forrásból ..
Laci bácsi konyhája
A Frankfurti szakácsolimpia négy aranyérmes mesterszakácsa a négy évszak csodálatos magyar ízeit varázsolja az Olvasó asztalára. Megtaláljuk benne az ünnepi lakomák, a kedvenc régi fog