
Péter Jánosné-wasztl Anna : Szárnyasételek
Hazánkban is egyre nagyobb tért hódít a baromfi fogyasztása. Leggyakrabban csirkehúst fogyasztunk, de az utóbbi évtizedben a pulykahús is egyre nagyobb helyet foglal el az étrendünkben. Libát, kacsát is gyakran eszünk. A baromfihús bő választéka magával hozta azt az igényt, hogy többször és változatosabban készítsük el magunknak, a családnak, vendégeinknek a szárnyasokat. Az ételek elkészítéséhez sok sikert, élvezetükhöz jó étvágyat kívánunk.
Hasonló könyvek
Vadételek
Szerző: Péter Jánosné
Ebben a füzetben a Magyarországon található vadakból készíthető 100 étel receptjét találja meg a kedves Olvasó.
Olaszos izek
Szerző: Péter Jánosné
Nagyon sokan kedvelik hazánkban az olaszos tésztákat. Gyorsan elterjedtek a pizzasütők és éttermek. Házhoz szállítva kínálják a sok féle pizzát. Laktató ételek de nem olcsók. Otthon, ..