Horváth Ildikó-szabó Sándorné : Kenyérsütés - receptvarázs 8. -

ID: 000077541
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9636792667
Megjelenés éve: 0
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Vége azoknak az időknek, amikor egy friss, ropogós kifliért vagy vekniért hajnalhasadtakor kellett sorban állnunk a pékségben vagy a közértben, hisz immár tömegcikknek számítanak az otthoni kenyérsütő gépek és újra divatba jöttek a saját sütőben készült finomságok is

Hasonló könyvek

2/9636792343.jpg

Tészták - receptvarázs -

Szerző: Horváth Ildikó-Szabó Sándorné

Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni Szakácskönyv sorozatunkkal, melyekben kitűnő, Ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, vis

nopic.jpg5/9636795987.jpg

Saláták - receptvarázs -

Szerző: Horváth Ildikó-szabó Sándorné

2/9636792343.jpg

Tészták - receptvarázs -

Szerző: Horváth Ildikó-szabó Sándorné

Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni Szakácskönyv sorozatunkkal, melyekben kitűnő, Ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, vis

nopic.jpg3/9636793662.jpg

Torták - receptvarázs -

Szerző: Horváth Ildikó-szabó Sándorné

nopic.jpg3/963679367X.jpg

Koktélok - receptvarázs -

Szerző: Horváth Ildikó-szabó Sándorné

3/9636793057.jpg

Halételek - receptvarázs -

Szerző: Horváth Ildikó-szabó Sándorné

Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni Szakácskönyv sorozatunkkal, melyekben kitűnő, Ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, vis

nopic.jpg2/9636792350.jpg

Egytálétel - receptvarázs -

Szerző: Horváth Ildikó-szabó Sándorné

Megjelent a(z) Receptvarázs. Ízletes Ételek Kezdõknek és Haladóknak sorozatban

3/9636793267.jpg

Befőzés - receptvarázs

Szerző: Horváth Ildikó-szabó Sándorné

A friss, ízletes gyümölcsök többnyire csak rövid ideig tárolhatók és élvezetük gyakran idényhez kötött. Ezért már egykor a rómaiaknak az az ötlete támadt, hogy a gyümölcsökből l