Hargitai György : Az étel a legjobb orvosság 2.
Ebben a kötetben, akárcsak az elsőben, főként a gyümölcsökről, zöldségekről, gabonaféleségekről ejtünk szót. Ez a kivételezés nem azt jelenti, hogy mindenkinek szigorú vegetáriusnak kell lennie. Az állati eredetű ételeknek is vannak előnyeik, azonban az arányok - a növényi és állati eredetű élelmiszerek fogyasztás terén - erőteljesen eltolódtak a húsétrendek felé. A helyes arányok visszaállítása - több zöldség, gyümölcs és gabonaféle fogyasztása - tompíthatja a túlzott húsétrend káros hatásait. Fontos megemlíteni, hogy az ismertetett élelmiszerek rendszeres fogyasztása inkább megelőző hatású, és nem azonnal gyógyító csodaszer. A könyvben mintegy 150 gyümölcsös ételrecept található.
Hasonló könyvek
Az én alapszakácskönyvem - sütés-főzés lépésről lépésre
Szerző: Hargitai György
"Az én alapszakácskönyvem" célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományit, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a k
Az én alapszakácskönyvem - sütés-főzés lépésről lépésre
Szerző: Hargitai György
"Az én alapszakácskönyvem" célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományit, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a k
A legjobb saláták - mesterszakácskönyvek -
Szerző: Hargitai György
A Mesterszakácskönyvek sorozat másodikként megjelent darabja, nem csak praktikus és könnyen elkészíthető receptjeivel okoz örömet, hanem a könyv kivitelével, a műnyomó lapokon találhat
A legjobb menük 30 perc alatt - mesterszakácskönyvek -
Szerző: Hargitai György
A Mesterszakácskönyvek sorozat 6. darabja egészen rendhagyó felépítés az évszaknakmegfelelő 30 perc alatt elkészíthető komplett menüket mutat be úgy, hhogy percről-percre haladva isme
Házi tészták & sütemények
Szerző: Hargitai György
Az otthon készített süteményeknek nincs párja, sokan szinte életük végéig szájukban érzik a nagymama aranygaluskájának, vargabélesének, rétesének semmihez sem fogható, házias ízeit
Pehelykönnyű finomságok
Szerző: Hargitai György
A kiadvány, a Zöldalma Kiadó gondozásában jelent meg. Szerzője több mint negyven szakácskönyvet írt. A szakácskönyv célja, a Fortunate Kft. által gyártott lapított gabonapelyhek, puffa