
Connolly, Pat : A candida albicans élesztőmentes szakácskönyve
Ez a könyv több mint egy egyszerű szakácskönyv, mivel út-mutatást nyújt az étkezéshez, az életmódhoz és a jobb közérzet eléré-séhez. A rengeteg új, ízletes recepten kívül, mely mindenféle étel elkészítéséhez segítséget nyújt a fételektl kezdve egészen a desszer-tekig és az italokig, A Candida albicans élesztmentes szakácskönyve a következket is tartalmazza: Kérdívet, amelyből megtudhatja, vajon Ön Candida-túlburján-zásban szenved-e? Vásárlással, házon kívül történ étkezéssel, tervezéssel és a maradékok felhasználásával kapcsolatos tanácsokat Olyan ételekkel kapcsolatos információt, melyekkel vigyázni kell, valamint házi orvosságokal;, melyek gátolják az éleszt-gomba szaporodását Szénhidrát- és kalóriatáblázatot, amely segít az egészséges diéta fenntartásábanA helyes táplálkozás az az alap, melytl végs soron szerveze-tünk következésképpen lelkünk és szellemünk jóléte függ. A könyv felbecsülhetetlen érték forrásként segít majd ennek a megersítésében és nagymértékben hozzájárul általános
Hasonló könyvek
Gundel szakácskönyv
A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyisége
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Diabetes szakácskönyv
Hogyan tarthatja vércukorszintjét kordában?Mi módon orizheti meg fittségét?Kötetünk hasznos tanácsokkal és hatvan nagy hozzáértéssel összeállított recepttel segíti az egészséges él
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Halak szakácskönyve
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta