Péter Jánosné : Pástétomok, sós habok, felfújtak és pudingok
A pástétomok helye valahol az egytálételek és a húsételek között van, de mindenképpen ünnepi asztalon is lehet a helye. A pástétomok esztétikai és gasztronómiai örömöt adnak. Előnye, hogy jóval a fogyasztás előtt elkészíthetők. A pástétomokhoz általában tésztaburkolatot kell készíteni, de tésztaburkolat nélkül is készíthetünk pástétomot. Vendégeket is kínálhatunk vele. Ha tészta burkolattal készülő pástétomot választunk, a vendégség előtt elkészíthetjük és a vendégek érkezése előtt közvetlenül frissen megsüthetjük. Finom, mutatós egytálételt tálalhatunk. A hidegen készített pástétomok a hidegtálak finom ételei. Hiszen a boltokban kapható finom felvágottak változatosságuk ellenére is unalmassá válhatnak. Kis ügyességgel különféle zöldségekből kiadós vacsorákat varázsolhatunk a család asztalára.Ebben a füzetben találhat a kedves Olvasó olcsó, könnyen elkészíthető pástétomokat, de drágább finomságokat is.
Hasonló könyvek
Vadételek
Szerző: Péter Jánosné
Ebben a füzetben a Magyarországon található vadakból készíthető 100 étel receptjét találja meg a kedves Olvasó.
Olaszos izek
Szerző: Péter Jánosné
Nagyon sokan kedvelik hazánkban az olaszos tésztákat. Gyorsan elterjedtek a pizzasütők és éttermek. Házhoz szállítva kínálják a sok féle pizzát. Laktató ételek de nem olcsók. Otthon, ..