Strunz, Ulrich Dr. : Örök fiatalság - a boldogság szakácskönyve

ID: 000055690
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9639388473
Megjelenés éve: 0
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

- Dr Ulrich Strunz belgyógyász orvos, táplálkozástudományi szakérto, bestseller-író, aki sikeres tanfolyamokat vezet, élsportolók tanácsadója és maga is aktív sportoló- A testi-szellemi csúcsteljesítmény érdekében kifejlesztette az örök fiatalság programját, amelynek eredményességét magán bizonyította be- Testünk 70 billió sejtje kétévenként megújul. Ezen a tényen alapul Strunz doktor táplálkozási programja, amely nem kevesebbet ígér, mint hogy segítségével visszafordíthatjuk biológiai óránkat- Az eredmény: alkotókedv, kreativitás, fiatalos külso, gyors észjárás, kiváló eronlét

Hasonló könyvek

2/9789632892627.jpg

Az örök fiatalság szakácskönyve

Egy szakácskönyv több mint 130 recepttel öregedésgátló alapanyagokkal, energiát,életerőt adó ételekkelSzeretné magát minél tovább jól és energikusnak érezni, megelőzni a betegsége

nopic.jpg2/9789632380650.jpg
9/9639409519.jpg

Babaszakácskönyv

Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság…

9/9789639552418.jpg

Szakácskönyv

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu

nopic.jpg6/9632166281.jpg
1/9789631353273.jpg

Almás szakácskönyv

Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..

4/9638624764.jpg

Halak szakácskönyve

A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta

nopic.jpg5/963747540X.jpg