
Strunz, Ulrich Dr. : Örök fiatalság - a boldogság szakácskönyve
- Dr Ulrich Strunz belgyógyász orvos, táplálkozástudományi szakérto, bestseller-író, aki sikeres tanfolyamokat vezet, élsportolók tanácsadója és maga is aktív sportoló- A testi-szellemi csúcsteljesítmény érdekében kifejlesztette az örök fiatalság programját, amelynek eredményességét magán bizonyította be- Testünk 70 billió sejtje kétévenként megújul. Ezen a tényen alapul Strunz doktor táplálkozási programja, amely nem kevesebbet ígér, mint hogy segítségével visszafordíthatjuk biológiai óránkat- Az eredmény: alkotókedv, kreativitás, fiatalos külso, gyors észjárás, kiváló eronlét
Hasonló könyvek
Az örök fiatalság szakácskönyve
Egy szakácskönyv több mint 130 recepttel öregedésgátló alapanyagokkal, energiát,életerőt adó ételekkelSzeretné magát minél tovább jól és energikusnak érezni, megelőzni a betegsége
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Halak szakácskönyve
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta