Gundel Károly : Kis magyar szakácskönyv - magyar
A szerzo neve ma is jól ismert az egész világon, a hazánkba látogató turisták nagy része biztosan felkeresi az 1910-ben alapított hírneves vendéglot, a Gundelt. Könyvünk a magyar szakácsmuvészet legnagyobb példányszámban, legtöbb nyelven megjelent receptgyujteménye, elso kiadása óta több mint negyven kiadást ért meg. A receptgyujteményt a szerzo fiai átdolgozták, modernizálták. A kis könyv eloszava összefoglalja mindazt, amit e népszeru receptgyujteményrol tudni érdemes; második része Gundel Károly (1883-1956) élettörténetét tartalmazza; a harmadik fejezetben az olvasó Gundel Károly szellemes, jóízu írásaiból talál válogatást, míg a negyedik fejezet könnyen követheto tanácsokat ad a magyaros ízek megteremtéséhez. Ezután következnek az ételleírások, amelyeket számos színes ételfotó illusztrál.
Hasonló könyvek
Kis magyar szakácskönyv - magyar - új borítós
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul,
Kis magyar szakácskönyv - magyar - új borítós
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul,
Kis magyar szakácskönyv - angol (gundel's hungarian cookbook)
Szerző: Gundel Károly
A szerző neve ma is jól ismert az egész világon, a hazánkba látogató turisták nagy része biztosan felkeresi az 1910-ben alapított hírneves vendéglőt, a Gundelt. Könyvünk a magyar szaká