
Devics Józsefné : Csecsemők szakácskönyve
A csecsemő fejlődésének alapfeltétele a szülői gondoskodás és a szeretet. A táplálás a gondoskodáson belül kulcsfontosságú, mert a jó testi fejlődés nélkülözhetetlen része. Az első életévben a csecsemő egészsége és jó közérzete a helyes táplálástól is függ. E könyv abban kíván segítséget nyújtani, hogy a gondoskodás táplálkozással összefüggő része - a leírás alapján - a szülők számára is jól értelmezhető legyen, és könnyen meg is tudják valósítani. A lektor biztos benne, hogy e könyv nagyon hasznos segítséget nyújt az édesanyáknak és az édesapáknak.
Hasonló könyvek
Vadászok szakácskönyve
A vadászat élvezete és a sikeres vadászat felett érzett öröm a legősibb emberi tapasztalatok közé tartoznak. Amikor a mezőn, a lápvidéken, a hegyekben vagy az erdőben töltünk egy napot
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Nagyevők szakácskönyve
A tartalomból: Levesek - Hideg ételek - Köretek, egytálételek - Halételek - Húsételek - Világkonyha - Tészták, édességek.
Halak szakácskönyve
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta