Thorisson, Mimi : Itália ízei - receptek,titkok és történetek
A főzés már magában is varázslat, az olasz ételek elkészítése pedig egyenesen alkímia vallja a szerző, Mimi Thorisson. Piemonttól Umbriáig, Lombardiától Abruzzóig bejárja az olasz régiókat, és 100 olyan egyszerűen elkészíthető receptet mutat be, amelyek mindegyike hagyományos, időtlen és sikkes, azaz tökéletesen olasz.A fotókon is látható ételek mesések szó szerint is, hiszen Olaszországban minden ételnek története van, amelyeknek mi is részesei lehetünk a leírásoknak és a lenyűgözően szép képeknek köszönhetően.Mimi Thorisson megrendítően szépen és szeretetteljesen mesél Olaszországról és olyan ételek receptjeit írja le, amelyektől mindig nosztalgikus hangulatba kerülök. E könyvet lapozgatva az olaszok életszeretete és ételek iránti rajongása mindenkit magával ragad.Gianni Annoni
Hasonló könyvek
Hét évszak - receptek és történetek
Szerző: Ugron Zsolna
Ugron Zsolna az Úrilányok Erdélyben című könyvével vált ismertté az önéletrajzi ihletésű, szellemes, anekdotákkal és receptekkel fűszerezett regény az elmúlt évek egyik bestselle
Egér a levesben... - receptek és történetek konyhai blogokról
Tizenöt eredeti menü (előétel, főétel, desszert, sós vagy édes rágcsálnivaló) tizenöt konyhai blogról.
Zala ízei
Zala jellegzetes étkeit, az egyszerűtől a lakomákig, s hozzá a Mura és a Balaton közti kedvező fekvésű lankák borterméseit ajánlja a mesterszakács.
691 recept
Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hízlaló ételek elkészítéséhez. Hogy Ön könnyebben megtalálja azokat az ételeket, amelyek életkorának, testsú
Cristiano - ronaldo képes története
Exkluzív kivitelű, több száz fotót és eddig kevésbé ismert részletet tartalmazó nagy formátumú album, amelyből kiderül, hogyan vált Cristiano Ronaldo a Manchester United, a Real Madrid
A boksz története
Az ökölvívás a legősibb és legizgalmasabb sportok egyike: az embert próbáló és véres összecsapások már több mint ötezer éve a nyugati kultúra szerves részét alkotják Ezalatt alig