Schmidt-kendall, Lou : Profi testépítő szakácskönyv
Számtalanszor hallottuk már, hogy az izomépítés, a kigyúrt test és a nagyobb súlyok emelésének kulcsa a csirkemell, a tojásfehérje és a brokkoli fogyasztása. Bár igaz, hogy a testépítők étrendje ugyanolyan fontos, mint az edzéstervük, a világklasszis sportolók és testépítőbajnokok a finom ételek feladása nélkül növelik izomtömegüket. Hogyan csinálják?Kendall Lou Schmidt testépítő szakember és személyi edző több mint egy évtizede segít klienseinek elképesztő eredményeket elérni az immár ebben a könyvben is olvasható könnyen elkészíthető receptekkel és személyre szabható étrendekkel.
Hasonló könyvek
Profi testépítő szakácskönyv
Szerző: Lou Schmidt-Kendall
Számtalanszor hallottuk már, hogy az izomépítés, a kigyúrt test és a nagyobb súlyok emelésének kulcsa a csirkemell, a tojásfehérje és a brokkoli fogyasztása. Bár igaz, hogy a testépít
Gundel szakácskönyv
A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyisége
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..