Papp Katalin : Nagyi süt édeset és sósat
A sütemények és tészták készítése nem vesztett népszerűségéből, sőt egyre többen készítenek otthon előre gyártott alapanyagokból könnyen és gyorsan elkészíthető, csábító édességeket, süteményeket. De sokkal kellemesebb érzés, amikor a nyersanyagokat magunk mérjük, keverjük, gyúrjuk össze és legfőképpen az így elkészült remekművet kivesszük a sütőből és a szeretteink és barátaink elé tesszük. A fiatal háziasszonyok és lelkes ifjak, amikor már otthonosan mozognak a konyhában, és sikerélményük is van a főzés területén, még akkor is félve kezdenek hozzá egy-egy sütemény elkészítéséhez. Pedig csak elkezdeni nehéz, mert ha rájönnek a sütés ízére, csodákra lesznek képesek. Mindig egyszerű, könnyen elkészíthető süteménnyel kezdjünk, nem kell elsőre a bonyolult receptek közül választani, mert ha nem sikerül, nagyobb lesz a csalódás, és legközelebb nem lesz bátorságunk újra belevágni még az egyszerűbbekbe sem. Kezdjünk egy kevésbé bonyolult, számunkra érthető recepttel, és később már bátran ne
Hasonló könyvek
Nagyi süt édeset és sósat
Szerző: Papp Katalin
A sütemények és tészták készítése nem vesztett népszerűségéből, sőt egyre többen készítenek otthon előre gyártott alapanyagokból könnyen és gyorsan elkészíthető, csábító é
Nagyi ünnepi ételei
Szerző: Papp Katalin
A sikeres Nagyi szakácskönyvének szerzője ezúttal abban segít, hogyan készüljünk felazokra az eseményekre, amelyek egy gyakorlott háziasszonynak is fejtörést okozhatnak.Nemcsak megtanít
Nagyi szakácskönyve
Szerző: Papp Katalin
A magyar konyhát manapság kissé mostohagyermekként kezelik, mondván, hogy egészségtelen és nem felel meg a korszerű táplálkozás igényeinek. Nem kellene azonbanfeltétlenül behódolnunk a ..
Nagyi ünnepi ételei
Szerző: Papp Katalin
A sikeres Nagyi szakácskönyvének szerzője ezúttal abban segít, hogyan készüljünk felazokra az eseményekre, amelyek egy gyakorlott háziasszonynak is fejtörést okozhatnak.Nemcsak megtanít
Nagyi szakácskönyve
Szerző: Papp Katalin
A magyar konyhát manapság kissé mostohagyermekként kezelik, mondván, hogy egészségtelen és nem felel meg a korszerű táplálkozás igényeinek. Nem kellene azonbanfeltétlenül behódolnunk a ..
Kés a párna alatt
Szerző: Papp Katalin
Nem marad a kés a párna alatt. Betölti funkcióját: vág, szúr, sebet ejt, boncol - kegyetlenül és kéjesen. Csontig hatol, a végletekig kiélezve az érzékeket. Szenvedélyes, kitárulkozó