Fábián Anita, Pritz Péter : Gastrock - akkordokra írt szakácskönyv

ID: 0000208141
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9786155417238
Megjelenés éve: 2016
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A BOOOK Kiadó gondozásában megjelenő GASTROCK egy három az egybenszakácskönyv: egyszerre működik receptkönyvként, rock-enciklopédiakéntés akár képregényként is.A főként könnyed hangvételű, szórakoztató GASTROCK kötetben30 eredeti receptet kínálunk, amelyet sajátos asszociációk révén közkedveltzenekarokhoz társítva találtak ki és írtak meg az alkotók. Minden receptethozzárendeltek egy-egy albumhoz, és a főzés lépéseit pontosanaz adott lemez egymást sorrendben követő dalaihoz igazították. Azaz,mire lejár a lemez, addigra készül el az étel.A zenekarok esszenciáját megragadó képregény-stílusú grafikákkal illusztráltkötetben az ételfotók is az együttesek vagy kiválasztott lemezeik lényegétjelenítik meg.

Hasonló könyvek

5/9786155417238.jpg

Gastrock - akkordokra írt szakácskönyv

Szerző: Pritz pÉter FÁbiÁn Anita

A BOOOK Kiadó gondozásában megjelenő GASTROCK egy három az egybenszakácskönyv: egyszerre működik receptkönyvként, rock-enciklopédiakéntés akár képregényként is.A főként könnyed ha

nopic.jpg2/9789632380650.jpg
9/9639409519.jpg

Babaszakácskönyv

Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság…

9/9789639552418.jpg

Szakácskönyv

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu

nopic.jpg6/9632166281.jpg
1/9789631353273.jpg

Almás szakácskönyv

Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..

4/9638624764.jpg

Halak szakácskönyve

A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta

nopic.jpg5/963747540X.jpg