Fábián Anita, Pritz Péter : Gastrock - akkordokra írt szakácskönyv
A BOOOK Kiadó gondozásában megjelenő GASTROCK egy három az egybenszakácskönyv: egyszerre működik receptkönyvként, rock-enciklopédiakéntés akár képregényként is.A főként könnyed hangvételű, szórakoztató GASTROCK kötetben30 eredeti receptet kínálunk, amelyet sajátos asszociációk révén közkedveltzenekarokhoz társítva találtak ki és írtak meg az alkotók. Minden receptethozzárendeltek egy-egy albumhoz, és a főzés lépéseit pontosanaz adott lemez egymást sorrendben követő dalaihoz igazították. Azaz,mire lejár a lemez, addigra készül el az étel.A zenekarok esszenciáját megragadó képregény-stílusú grafikákkal illusztráltkötetben az ételfotók is az együttesek vagy kiválasztott lemezeik lényegétjelenítik meg.
Hasonló könyvek
Gastrock - akkordokra írt szakácskönyv
Szerző: Pritz pÉter FÁbiÁn Anita
A BOOOK Kiadó gondozásában megjelenő GASTROCK egy három az egybenszakácskönyv: egyszerre működik receptkönyvként, rock-enciklopédiakéntés akár képregényként is.A főként könnyed ha
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Halak szakácskönyve
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta