Scolik, Gabriela : Főzz! - infografikai szakácskönyv

ID: 0000200861
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789630984232
Megjelenés éve: 2016
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

"Tökéletes receptek grillezéshez, a szusikészítés trükkjei vagy éppen a megfelelő bor kiválasztása a vacsorához – ilyen és ehhez hasonló konyhai praktikákat mutat be ez a szakácskönyv. Azoknak is segít, akik nem járatosak a koktélok világában vagy éppen eddig nem tudták, miként lehet a legegyszerűbben kimagozni és felvágni a gránátalmát.Az egyedi infografikákkal ábrázolt több mint 400 étel-és italrecept, a profi tippek és a nélkülözhetetlen konyhatechnológiai ismeretek segítségével ez a könyv nemcsak könnyeddé, de szórakoztatóvá is teszi a főzést. Bon appetit!"

Hasonló könyvek

0/9789630976466.jpg

Gundel szakácskönyv

A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyisége

nopic.jpg2/9789632380650.jpg
9/9639409519.jpg

Babaszakácskönyv

Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság…

9/9789639552418.jpg

Szakácskönyv

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu

nopic.jpg6/9632166281.jpg
1/9789631353273.jpg

Almás szakácskönyv

Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..

4/9638624764.jpg

Halak szakácskönyve

A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta

nopic.jpg5/963747540X.jpg