
Pike, Charlotte : Éhes diák - szakácskönyv
Költs keveset és élj fenséges koszton a hét minden napján!
Ne emészd magad a dolgozatok és a zh-k miatt, a legnagyobb csatát úgyis a konyhában vívod! A tűzhelyen, pár egyszerű hozzávalón és konyhai eszközön, valamint ezen a szakácskönyvön kívül más fegyverre nem is lesz szükséged. Pillanatok alatt fogsz összedobni ízletesebbnél ízletesebb fogásokat a baráti körödnek legyen az wok-étel, főtt tészta, pizza, egy ínycsiklandó pie vagy valami isteni desszert. A kötet telis-tele van spórolási tippekkel és más hasznos tanácsokkal mind a tíz ujját megnyalja majd, aki csak megkóstolja a főztöd.
Legyél ötös a főzésben is 170 olcsón és könnyen elkészíthető recept segítségével!
Főzőcskézz a gólyatábortól a diplomáig, és tömd meg a magad és barátaid hasát finomabbnál finomabb ebédekkel, vacsorákkal, rágcsákkal, szendvicsekkel, másnaposságra való reggelikkel, édességekkel és különféle mókás desszertekkel, amiket ripsz-ropsz elkészíthetsz és fillérekből kihozhatsz! Az Éhes diák sz
Hasonló könyvek
Gundel szakácskönyv
A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyisége
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Halak szakácskönyve
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta