
Horváth Eszter : Desszertőrült
Horváth Eszter divatstylist, cukrász, a Sugar! designcukrászdák alapítója. Első, kifejezetten a kezdőknek szóló szakácskönyvében a szerző azt bizonyítja be, hogy a szép és finom desszertek elkészítéséhez nem kell feltétlenül szaktudás. Először az alapokat mutatja be (hogyan készítsünk piskótatésztát, krémeket, önteteket, stb.), majd számos példával azt illusztrálja, hogy ezeket ügyesen kombinálva, színezve, formázva, díszítve hogyan alkothatunk belőlük látványos desszertcsodákat. A könyv célja, hogy bebizonyítsa: némi fantáziával, merészséggel és kísérletezéssel bárki készíthet különleges finomságokat. A játékos és kreatív desszertkészítő minitanfolyamot több száz fotó illusztrálja.
Hasonló könyvek
Desszertek
Szerző: Berry, Mary
Mary Berry, Nagy-Britannia talán legismertebbszakácskönyvírója, a torták királynője, akit a hazaiközönség mostanában a Sütimester című TV-műsorbanláthat újra képernyőn.Ebből a
Desszert szerelem - sütni bárki tud
Szerző: Varga Gábor
Varga Gábor fiatal cukrász, a Gourmandia című nagysikerű könyv szerzője második kötetébőlbárki megtanulhat igazán finom édességeket készíteni úgy, hogy garantáltan sikerélményeles
Desszertek - szalay
Lehet róluk lemondani, lehet a csábításuknak ellenállni, de nincs olyan ember, aki ne szeretné a desszerteket. A különböző sütemények, torták, pudingok, fagylaltok, palacsinták, gyümöl
Sült húsok
A sült hús a gasztronómia igazi `világpolgára`, hiszen szinte minden ország, illetve régió konyhájának jellemzője; elkészítésének módja viszont mindig a helyi szokások és specialitá
Jégkrémdesszertek
A gyönyörű fotókkal illusztrált Jégkrémdesszertek segítségével még többet hozhat ki a Carte dOr. jégkrémek ízéből, mediterrán receptjeinkkel gyönyörű fagylaltkelyheket kínálhat
Wok
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés