Lőrincz Tímea : A tortadíszítés alapjai
Ez a könyv egy igazi tortadíszítő kisokos. Az alapoktól ismerhetjük meg a tortadíszítés technikáit, a recepteket, trükköket. A különféle alakú formák készítésétől a tökéletes esküvői torta megvalósításáig részletes tájékoztatást kapunk onnan kezdve, hogyan vonjuk be a piskótát a cukormázzal, egészen addig, miként formáljunk egyszerű, de népszerű figurákat. Mindegyik fejezet színes fényképekkel tarkított, így nem csak lépésről lépésre láthatjuk a készítés fázisait, de díszítési ötleteket is meríthetünk minden alkalomra. Ebből a könyvből mindent megtudhatunk arról, hogyan készítsünk és díszítsünk csodálatos tortákat, sőt kekszeket és muffinokat is.
Hasonló könyvek
Latte art - kávédíszítés nem csak baristáknak
Szerző: Dhan Tamang
A világ egyik legjobb latte art művészének könnyen követhető, gazdagon illusztrált utasításai alapján több mint 60 látványos kávédíszítési elemet készíthetünk el. Az egyszerű sz
A tortadíszítés alapjai - karácsonyi tortadekorációk és ötletek minden alkalomra
Szerző: TÍmea Lorenz
Kezdő tortadekorálóknak mindent átfogó, tökéletes kiadvány! A könyv igazából az elmúlt 7 évben a tortadíszítő blogon leggyakrabban érkezett kérdésekre ad választ, a dekoráló alap
A tortadíszítés alapjai - karácsonyi tortadekorációk és ötletek minden alkalomra
Szerző: Lorenz, Tímea
Kezdő tortadekorálóknak mindent átfogó, tökéletes kiadvány! A könyv igazából az elmúlt 7 évben a tortadíszítő blogon leggyakrabban érkezett kérdésekre ad választ, a dekoráló alap
Sütivarázs 7. - ajándék szilikon tortadíszítő
A Kossuth Kiadó új, 20 részes receptmagazinja ajándék szilikon sütőformákkal A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájá
Tortasütés és díszítés - dr. oetker
Szerző: Dr. Oetker
Dr. Oetker kísérleti konyhájában minden egyes receptet kipróbáltak, finom és könnyű süteményeket, krémes töltelékeket, fantáziadús dekorációkkal.A tortákat mázzal, csokoládéval,
Tálalás és díszítés - a legszebb ötletek minden alkalomra
Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahajó - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben megtalálhatjuk a legkedveltebb alapdíszítéseket és a modern, új ötleteket, ame