Robert, Frederic : Alain ducasse konyhaművészete - desszertek és cukrászat

ID: 0000149586
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789632971094
Megjelenés éve: 2010
Állapot: Új könyv
A könyv ára: 14249 Ft
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák - semmi sem hiányzik ebből a hiánypótló kötetből. A könyvben olvasható klasszikus és alapreceptek elkészítése komoly figyelmet és alkotókészséget igényel. Az itt szereplő édes fogások tökéletes folytatásai a sós ételeknek. A jó étel öröm, s a harmóniát nem törheti meg a desszert sem. Könyvünk egyszerre konyhatechnikai ismertetés, enciklopédia, ugyanakkor a világ ízeire nyitott mű is, mivel számtalan desszertet ajánl Olaszországból és az angolszász világból is. Alain Ducasse desszertreceptjei tükrözik a világhírű séf alkotói filozófiáját, miszerint a technika nem lehet uralkodó, a terméknek saját erényei által kell érvényesülnie. A receptek olvasása közben betekintést nyerhetünk a régi és mai technikákba, megismerhetjük az arányok tudományát s vele az eredeti aromákat. Nincs cukor túladagolás, fontos az íz, a textúra, a könnyedség, valamint hogy a termék gyorsan elkészíthető legyen. A c

Hasonló könyvek

2/9789632971094.jpg

Alain ducasse konyhaművészete - desszertek és cukrászat

Szerző: Frederic Robert

Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák - semmi sem hiányzik ebből a hiánypótló kötetből. A könyvben olvasható klass

6/9789636895655.jpg

A befőzés művészete

A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsökés zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépé

nopic.jpg2/9789632977775.jpg

Alain ducasse konyhaművészete - húsételek

Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek" című részét veheti kézbe a magyar olvasó. A mű valódi szintézise annak, amir

8/9789638869449.jpg

Magyar konyhaművészet

Könyvünk a Magyar konyhát mutatja be egy új formában receptekkel és csodálatos képekkel. Minden recepthez megtalálható a kész étel fotója. A könyv magyar és olasz nyelvű egy könyvön

2/9639172835.jpg

Jégkrémdesszertek 2.

Napjainkban a jégkrémet már olyan édességként tartjuk számon, amelyet bármely fôétkezés után fogyasztunk desszertként - vagy csak bármikor a nap folyamán, amikor megkívánjuk, hiszen a ..

6/9637276109.jpg

Jégkrémdesszertek

A gyönyörű fotókkal illusztrált Jégkrémdesszertek segítségével még többet hozhat ki a Carte dOr. jégkrémek ízéből, mediterrán receptjeinkkel gyönyörű fagylaltkelyheket kínálhat

4/963933422X.jpg

Házi cukrászat

Christian Teubner és Anette Wolter brilliáns színes fotókkal szemléltetett, legjobb receptjei.A kiadó minden egyes receptet kétszeresen ellenőrzött.

nopic.jpg0/9638280676.jpg

Desszertek

Szerző: Oetker Dr.

Könyvesbolt