
Van Straten, Michael : Omega-3 szakácskönyv
Omega-3 zsírsavból az emberek többsége a szükséges mennyiség felét sem juttatja a szervezetébe, holott létfontosságú tápanyag. Csökkenti a szív-érrendszeri ésa cukorbetegség kialakulásának kockázatát, enyhíti a különböző gyulladásos betegségek, pl. az ízületi gyulladás tüneteit. Omaga-3-zsírsavhiány esetén hangulatzavar és viselkedési problémák, pl. depresszió, krónikus fáradtság szindróma, hiperaktivitás és olvasási nehézség léphet fel. Az omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek az agy és a központi idegrendszer egészséges működéséhez.A kötet átfogó képet nyújt az aktuális táplálkozástudományi vizsgálatokról, egyes krónikus betegségek kiegészítő terápiájaként alkalmazott omega-3 diétával kapcsolatos eredményekről, de a mindennapokban jól hasznosítható tanácsokkal is ellátja az olvasót.Minden étkezéshez a reggeliktől a dzsúszokig , és a család minden tagjának tartogat kellemes meglepetést e szakácskönyv több mint száz, megvalósítást kívánó receptje.
Hasonló könyvek
Gundel szakácskönyv
A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyisége
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Halak szakácskönyve
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta