Pollan, Michael : Életadó ételeink
Fogyasszon ételeket. Ne túl sokat. Főleg növényeket. foglalja össze Michael Pollan ahelyes táplálkozás legfontosabb szabályait.Ám arra is felhívja a figyelmünket, hogy a feladatkorántsem olyan egyszerű, mint ahogyezek alapján gondolnánk. Mit értünk pontosanétel alatt?Milyen élelmiszernek tekintett termékek nemtartoznak bele a legnagyobb jóindulattal semebbe a kategóriába? És hogyan fogyasszukel a valódi ételeket ahhoz, hogy sokáig megőrizzükaz egészségünket?Michael Pollan Életadó ételeink című könyvét megdöbbentő felvetéseiés hatékony, praktikus tanácsai mellett humoros stílusa teszi igazánélvezetes olvasmánnyá.
Hasonló könyvek
Keleti ételek
A Kelet, a mondák által övezett Napkelet, az egzotikus illatok és a zamatos ételek világa. A Boszporusztól Marrákesig, Damaszkusztól Iszfahánig, a hosszú hagyományra visszatekintő keleti
Japán ételek
Ez a szakácskönyv a bizonyíték arra, hogy a japán konyha nem korlátozódik kizárólag a sushira és a misolevesre, hiszen a szigetország konyhaművészete hihetetlenül sokszínű. A receptek
Halételek
A halak és a tenger gyümölcsei soha nem látott népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen manapság már a távoli vizeken halászott különlegességeket is meg lehet vásárolni a szakü