
Weber, Anne-katrin : Zöldséges ételek (akciós)
Minden évszak gazdag választékot kínál - varázsoljuk az asztalra a szezon tarka színeit! Önmagában vagy tészta, hús, esetleg hal kíséretében? Inkább párolva, grillezve, olajban sütve vagy pergamenbe csomagolva? Ahogy szeretnénk! Az elkészítési lehetőségek éppolyan sokfélék, mint a kínálat. A kötetbe a legjobb recepteket válogattuk össze. Legyen a zöldség a fő fogás, és élvezzük a tavasziasan könnyű citormos-kakukkfüves spárgát vajban, vagy az őszies zöldfűszeres tökszeleteket.
Hasonló könyvek
Japán ételek
Ez a szakácskönyv a bizonyíték arra, hogy a japán konyha nem korlátozódik kizárólag a sushira és a misolevesre, hiszen a szigetország konyhaművészete hihetetlenül sokszínű. A receptek
Halételek
A halak és a tenger gyümölcsei soha nem látott népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen manapság már a távoli vizeken halászott különlegességeket is meg lehet vásárolni a szakü