Tobai Róbert : Receptek marhához, sertéshez

ID: 0000114376
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9638734577
Megjelenés éve: 0
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Olyan alapanyagok ezek, amelyeket mindig is szerettünk - ha bevalljuk, ha nem. Mind a marha, mind pedig a sertés - már ha tehetjük persze, remélem, igen - mindennapi vendég lehet, lehetne az asztalon. Egy recept akkor jó, ha nem kell tőle megijedni, sem a hozzávalóknál, sem pedig az elkészítéskor. Ezt tartottam szem előtt, amikor válogattam. Remélem, nem ijesztő egyik recept sem, sőt, inkább étvágygerjesztő. Hiszen épp utóbbi a céljuk!

Hasonló könyvek

3/9789633410073.jpg

A nők lapja konyha 100 legjobb húsétele

Szerző: Tobai Róbert

A Nők Lapja Konyha könyvsorozat újabb részében a 100 legjobb húsételt válogattuk össze. A könyv 12 tematikus fejezetében helyet kaptak – többek között - 30 perc alatt, illetve egy serpe

9/9789639923102.jpg

Receptek csirkéhez

Szerző: Tobai Róbert

Akárhogy is vesszük, a magyar ember szereti a húst, ezen belül is a szárnyasokat. A csirkéből készült ételek készítése pedig lassan több, mint hagyomány. Íme egy újabb, igazi válogat

9/9638779405.jpg

Szárnyasreceptek mindennapra

Szerző: Tobai Róbert

Szárnyasreceptből sosem elég. Ezt már régóta tudom én is, mert mindig kérnek tőlem újat a barátok, kollégák. Azt is mondhatnám, divatos - hát akkor mondom is. Most azokat a szárnyasrec

4/9638734506.jpg

Kedvenc halaim 2.

Szerző: Tobai Róbert

A Mit főzzünk ma? tv-műsor a kezdetektől mutat be újabb és újabb halas recepteket, mert a hal nem csak egészséges, de finom is. Ráadásul igen sokféle módon lehet elkészíteni: ez a köte

0/9638690294.jpg

Igazi csirkekedvencek

Szerző: Tobai Róbert

Akárhogy is vesszük, a magyar ember szereti a húst, ezen belül is a szárnyasokat. A csirkéből készült ételek készítése pedig lassan több, mint hagyomány. Íme egy újabb, igazi válogat